How to get long eyelashes?

How to get long eyelashes?

Ben jij niet die persoon met Bambi ogen en dus niet gezegend met van die lange wimpers? Geen paniek, naast nepwimpers opplakken zijn er nog een aantal andere dingen die je kan doen. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld om die wimpers is even vol en lang te maken!

1. Voorzichtige reiniging

Wanneer je je oogmake-up verwijdert: doe dit dan met heel erg veel liefde! Het beste is een zachte reiniger op oliebasis, hierdoor word je mascara zacht en smelt deze van je wimpers af. Door dit aan te brengen op je handen en het zachtjes in je huid en rondom je ogen te masseren voorkom je dat je wimpers beschadigen en afbreken.

2. Geen waterproof mascara

We weten allemaal dat waterproof mascara echt onze redder in nood kan zijn op regenachtige dagen of met huilbuien. Maar om je wimpers te besparen en ze langer te krijgen, kun je beter waterproof mascara vermijden. Het is namelijk zwaarder voor je wimpers dan je denkt. Waterproof mascara is harder van structuur, hecht zich sterker en verwijderd veel moeilijker. Hierdoor breken je wimpers dus veel sneller af. Zeg dus maar doei-doei tegen waterproof mascara!

3. Olie, olie en nog meer olie

Zorg ervoor dat je een schoon (mascara)borsteltje hebt en doe daar een druppel amandelolie op. Breng dit aan met het borsteltje zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet en doe dit elke avond. Je zult merken dat je wimpers voller, dikker en ook langer worden! Gebruik alleen olie dat koudgeperste, 100% natuurlijk is en stop het niet in je ogen. Word je niet blij van.

4. Wimperserum

Ben je ongeduldig en wil je het proces ietsjes versnellen? Gebruik dan een wimperserum,  deze zorgt er voor dat je wimpers sterker en mooier worden en zo lijken ze dan ook gelijk langer. Als je een wimperserum twaalf weken lang elke dag gebruikt, zal je bijna kunnen wegvliegen met je wimpers!

5. Geduld

Onthoud wel even, dat wimpers niet in 1 dag op een hoog tempo groeien. Natuurlijk mag je hierover fantaseren, maar de realiteit is (helaas) anders. Wimpers hebben een groei-limiet wat per persoon verschilt en het is algemeen bekend dat ze groeien op een slakkentempo. Probeer daarom bovenstaand een langere tijd geduld te hebben, want dan zal je echt resultaat zien!