• Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar
  • Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar

Unboxing beautybox: be surprised!

Een doos vol beautyproducten: wie wil dat nou niet? Wij kijken zelf altijd uit naar het moment dat je ‘m uitpakt en verrast wordt met alle mooie goodies die erin zitten. Want wat is er nou leuker dan elke maand een doos met verschillende beauty-, cosmetica- en make-upproducten te ontvangen én ‘m uit te pakken. Styletone biedt jouw ultieme unboxing beautybox-moment.

Styletone: jouw ultieme verwenmoment

Styletone verkende als eerste de Nederlandse markt. Zo zorgden we ervoor dat talloze vrouwen voor het eerst kennis maakten met de beautyboxen in Nederland. Doordat we al een groot netwerk in beauty- en cosmeticamerken hadden, waren we in staat om prachtige deals te sluiten met de mooiste merken. En zo ontstond Styletone: ondertussen de leukste én volste box van Nederland, vol cosmetica, beautyproducten, make-up en tools. Wordt member van deze grote vriendinnenclub!

Unboxing beautybox: een box vol mooie producten

Bij een cadeautje voor jezelf hoort natuurlijk ook het uitpakken ervan. Zonder dat is jouw verwenmoment niet compleet. Wij vinden dan ook het niet gek dat het unboxen van een beautybox een trend is binnen de online wereld. Daarom pakken we alle producten mooi in én passen we de boxen aan op het seizoen of een bepaald thema. Op die manier wordt het unboxing alleen maar leuker! Onze Styletone boxen zijn dan ook geregeld het onderwerp van een superleuke beautybox unboxing. We stoppen de boxen speciaal voor deze momenten vol met mooie goodies en producten. Van tools tot maskertjes, fijne make-up en prachtige haarproducten. Kunnen wij jou extra veel geven en heb jij heel veel om uit te pakken. We love it!

Lees hier de ervaringen van onze Styletone members!

Een abonnement dat bij je past

Natuurlijk geven we je niet zomaar wat producten. We stellen de mooiste aanbiedingen samen. Bij ons kun je kiezen uit twee abonnementen: ben jij een makeup freak en wil je elke maand een makeup box ontvangen voor 16,95? Dan is de Styletone Classic geschikt voor jou. Of wil je meer en wil je, naast deze makeup producten ook verzorgingsproducten ontvangen? Neem dan de Styletone Ultimate, een prachtige, volle box met een winkelwaarde van minimaal 120 Euro! Terwijl je ‘m voor maar 29,95 bestelt! Lekker veel om uit te pakken. Wil je het allemaal liever een keertje uitproberen? Geen probleem, kies dan voor onze eenmalige Styletone Xplore. Superleuk om te proberen of om cadeau te geven aan een vriendin. En daarna zien we je terug als member, want dan wil je nooit anders meer natuurlijk ;-).

 

Een beautybox vol exclusieve merken

Ben jij een echte beautyfan en sta jij voorop bij de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan is Styletone echt iets voor jou! We maken je unboxing beautybox alleen maar leuker door er ook spullen in te stoppen die je waarschijnlijk nog niet kent. We werken samen met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten. Zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvangen we de nieuwste beauty-innovaties, die we weer in de beautybox stoppen. Op die manier ontvang jij de nieuwste releases van verschillende beautymerken binnen no-time op je deurmat. We zorgen altijd voor een mooie balans in de producten. Daarom vind je zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de Styletone Ultimate. Terwijl de Styletone Classic juist geschikt is voor members die liever alleen makeup producten willen. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt. We kunnen ons daarom geen beter unboxing-moment bedenken!

Psst, mis deze kortingscode niet!

Vul je e-mailadres in voor een korting van 20 procent op je eerste beautybox bij een abonnement!
Deze is tot 24 uur geldig na ontvangst dus wees er snel bij ;-).