• Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie

Unboxing beautybox: be surprised!

Een doos vol beautyproducten: wie wil dat nou niet? Wij kijken zelf altijd uit naar het moment dat je ‘m uitpakt en verrast wordt met alle mooie goodies die erin zitten. Want wat is er nou leuker dan een box met verschillende beauty-, cosmetica- en make-upproducten te ontvangen én ‘m uit te pakken. Styletone biedt jouw ultieme unboxing beautybox-moment.

Styletone: jouw ultieme verwenmoment

Styletone verkende als eerste de Nederlandse markt. Zo zorgden we ervoor dat talloze vrouwen voor het eerst kennis maakten met de beautyboxen in Nederland. Doordat we al een groot netwerk in beauty- en cosmeticamerken hadden, waren we in staat om prachtige deals te sluiten met de mooiste merken. En zo ontstond Styletone: ondertussen de leukste én volste box van Nederland, vol cosmetica, beautyproducten, make-up en tools. Wordt member van deze grote vriendinnenclub!

Unboxing beautybox: een box vol mooie producten

Bij een cadeautje voor jezelf hoort natuurlijk ook het uitpakken ervan. Zonder dat is jouw verwenmoment niet compleet. Wij vinden dan ook het niet gek dat het unboxen van een beautybox een trend is binnen de online wereld. Daarom pakken we alle producten mooi in. Op die manier wordt het unboxing alleen maar leuker! Onze Styletone boxen zijn dan ook geregeld het onderwerp van een superleuke beautybox unboxing. We stoppen de boxen speciaal voor deze momenten vol met mooie goodies en producten. Van tools tot maskertjes, fijne make-up en prachtige haarproducten. Kunnen wij jou extra veel geven en heb jij heel veel om uit te pakken. We love it!

Lees hier de ervaringen van onze Styletone members!

Stel zelf je ultieme box samen

Bij ons kun je zelf kiezen: met de zelf samenstellen optie kies je 8 producten waarmee je verrast wil worden.

 

Een beautybox vol exclusieve merken

Ben jij een echte beautyfan en sta jij voorop bij de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan is Styletone echt iets voor jou! We werken samen met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten. Zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvangen we de nieuwste beauty-innovaties, die je weer in de beautybox kunt stoppen. Op die manier ontvang jij de nieuwste releases van verschillende beautymerken binnen no-time op je deurmat. We zorgen altijd voor een mooie balans in de producten. Daarom vind je zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt. We kunnen ons daarom geen beter unboxing-moment bedenken!