Een box vol met beauty

Wij zijn jouw gids naar de nieuwste dierproefvrije makeup
producten van bekende en onbekende merken!

5 heerlijke full size producten
maandelijks thuisbezorgd, dat is StyleTone

HI BEAUTY!

Wij hebben iets leuks voor je. Kan jij af en toe een verwen momentje voor jezelf gebruiken? Onze 100% dierproefvrije beautybox van Styletone helpt je daarbij en is elke maand weer een feestje! Een welverdiend cadeautje voor jezelf. Bestel jouw eerste beautybox en verwen jezelf met onze beautyproducten.

Met de Styletone beautybox ontvang jij elke maand vijf full-size beautyproducten. Geen testers of samples, maar the real deal! Wij geloven niet in de term: ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ en zeker dieren niet. Daarom zijn al onze producten altijd 100% dierproefvrij. Kortom, ben jij toe aan ontspanning, beauty én een feestje in één? Meld je aan bij StyleTone

Hoe het werkt

Self-care is onwijs belangrijk in ons drukke leven. Met onze beautybox krijg je elke maand dat momentje voor jezelf, gewoon bij jou op de mat! Het enige wat je hoeft te doen is je eenmalig aanmelden en wij doen de rest. Zo simpel is het. De doos past gewoon door de brievenbus en uiteraard houden wij je op de hoogte van de bezorging. Wil je jouw lidmaatschap opzeggen of pauzeren? Ook dat is geen enkel probleem, je kunt je afmelden wanneer jij wilt in jouw persoonlijk profiel.

Maandelijks

Dagelijks opzegbaar en maandelijks
thuisbezorgd op de 2e donderdag van de
maand in de brievenbus met PostNL

100% dierproefvrij

De StyleTone beautybox bevat enkel producten
van merken die nooit op dieren testen.
Als enige beautybox 100% Cruelty Free

FULL SIZE PRODUCTEN

Iedere box bevat altijd 5 volledige
producten, geen samples! De waarde?
Gemiddeld 80 euro per box!

JOUW GIDS NAAR DE BESTE, NIEUWSTE EN HOTSTE BEAUTYPRODUCTEN!

Tijd om jouw box te ontvangen, meld je vandaag aan bij StyleTone